top of page

Acerca de

TanteJacobi_LiggendSurfplank_ingekleurd (1).png

INFORMATIE

 

BALI 12-07-2022 t/m 27-07-2022​

Lief nichtje/neefje,

 

Bij deze alle informatie die jij wil weten voordat jij officieel deel uit  maakt van de allereerste Jacobi Travels reis naar Bali. Een legendarisch avontuur voor ons allemaal. Een ding is zeker, dit gaan wij allemaal nooit meer vergeten. 

Hierbij een kleine samenvatting wat je van ons kan verwachten, lees deze goed door!

 1. Nederland

 2. Indonesië

  1. Vliegreis​

  2. Aankomst

  3. De villa's

  4. Activiteiten/Excursies/Uitgaan

  5. Vrije tijd

  6. Personeel/Partners

 3. Financieel​

 4. Algemene Voorwaarden

1. Nederland:

Zoals je weet ga je veel nieuwe mensen ontmoeten op Bali. We snappen dat dit voor sommige verlegen neefjes en nichtjes best een shock kan zijn, dus daarom organiseren we drie “familiedagen” waarbij iedereen kan kennismaken met elkaar. 

 

2. Indonesië: 

2.1 Vliegreis

Singapore Airlines zal er voor zorgen dat jullie zo comfortabel mogelijk reizen d.m.v. inbegrepen onbeperkte drank, maaltijden en onbeperkt hapjes op aanvraag. Samen in één vliegtuig (houd het vliegtuig heel, please) zullen jullie (waarschijnlijk met een overstap) naar het laatste paradijs op aarde gevlogen worden. Meer informatie over de vliegreis volgt.  

2.2 Aankomst

Hier begint onze reis pas echt. Aangekomen op het vliegveld staan jouw favoriete tante’s klaar jullie met open armen te ontvangen, de familie is compleet. 

Meerdere voertuigen staan hun motors warm te draaien om jullie zo snel mogelijk naar de villa’s te brengen. Drie kwartier rijden van het vliegveld staan vier villa’s in Canggu wachtend op jullie bezoek waarvandaan wij dit eiland zullen ontdekken. 

Deze eerste avond krijgt iedereen de ruimte om te rustig te acclimatiseren. De volgende, eerste dag liggen er simkaarten voor jullie klaar, jullie krijgen de nodige informatie, ons personeel zal voorgesteld worden en er staat een drankje klaar om de reis in te luiden. 

2.3 De villa’s 

Zoals gezegd staan de villa’s op het meest bruisende en leukste stuk van het eiland. Canggu is volgens elke Bali fan, the place to be. 

 

De 4 villa’s liggen allemaal in dezelfde straat, dus alle afstanden zijn goed te lopen met als maximale afstand tussen de twee verst uit elkaar liggende villa’s van 20 minuten. Gelukkig hebben wij te allen tijde 3 privéchauffeurs klaarstaan om jullie te vervoeren tussen de villa’s en eventueel andere locaties. 

2.4 Activiteiten/Excursies/Uitgaan

Hierover zouden we wel 5 kantjes vol kunnen schrijven. Bij deze een kleine samenvatting. Van sommige momenten en activiteiten weten we dat jullie neefjes en nichtjes hart ontzettend hard gaat kloppen, maar juist daarom moeten we dit nog even geheim houden!

 

2.4.1 Uitgaan

Voor degene die het eiland kennen of verhalen hebben gehoord: het uitgaan is legendarisch. 

 

Van underground tot hiphop, van meezingers tot techno, voor ieder wat wils in clubs waar we in Nederland U tegen zeggen. We zullen met z’n allen de chillen in meest prachtige beachtenten en de meest onvergetelijke strandfeesten bezoeken. 

 

Tussen de neefjes en nichtjes zitten enkele artiesten wiens talenten deze reis natuurlijk niet ongezien mogen blijven. Daarom zullen wij ook onze eigen evenementen houden en zal een van jullie Tantes met bevriende Balinese clubeigenaren venues regelen waar wij de nacht zullen spenderen en iedereens talenten zullen schitteren. 

Daarbij zullen enkele neefjes samen met de tante’s een Amsterdams feest overbrengen naar Bali. Kortom, als je na de reis je deze nachten nog kan herinneren, ga je dit nooit meer vergeten. 

 

2.4.2 Activiteiten

 

Sportlessen

Binnen en buiten de villa zijn verschillende activiteiten geregeld. 

Body Evidence zal de nodige sportactiviteiten in de hoofdvilla organiseren om jullie katers weg te werken. 

 

Surflessen

De beste surfers zullen jullie 4 dagen elke ochtend leren de Indonesische golven te bereiden en hier zal ook een nader te noemen partner een rol in gaan spelen. 

 

Overige activiteiten

Verder zal er een Villa vs Villa vs Villa plaatsvinden, activiteiten om elkaar echt beter te leren kennen en nog vele verrassingen. 

2.4.3 Excursies

Natuurlijk willen we meer zien dan de villa’s, Canggu en het de Indonesische golven. Dit eiland heeft zoveel prachtigs te bieden en in deze twee weken nemen we jullie mee naar de vetste plekken van het eiland. 

Enkele geplande excursies: 

 • De jungle in en klimmen naar watervallen die je gedacht had alleen maar in films te zien. 

 • Aapjes knuffelen (niet echt knuffelen, zijn niet lief) in het apenbos. 

 • Zonsondergangen bekijken vanuit de mooiste cliffs

 • Tempels bezoeken zodat jullie ook nog wat cultuur mee naar huis nemen

 • Prachtige uitgestrekte rijstvelden bewandelen

 

2.5 Vrije tijd

Ook willen we jullie natuurlijk de ruimte geven om deze heerlijke plek zelf te ontdekken. Op pad te gaan met je favoriete neefjes en nichtjes, de locals te ontmoeten, het heerlijke eten te proeven en te verdwalen in de grillige straatjes van dit aziatische hoogstandje. 

Hiervoor plannen we enkele dagen in zodat iedereen ook alle ruimte heeft om zelf invulling te geven aan de reis, je bent immers op vakantie.


 

2.6 Personeel/Parters: 

Wij hebben een heel team samengesteld wat met ons meewerkt om dit alles te realiseren. Denk aan Body Evidence, Turned Out Fine, Elsje van Geldrop, partners die nog bekend gemaakt gaan worden en lokaal personeel. 

Op het lokale personeel na (waarvoor wij sowieso jullie respect verwachten) werken al deze partners mee aan de reis zonder hiervoor betaald te worden, sterker nog, ze betalen net zoveel aan de reis mee als jullie. We verwachten dus iedereens medewerking aan vragen die deze partners aan jullie stellen, zowel in de voorbereiding als tijdens de reis. 

3. Financieel

 

Tante Jacobi Travels biedt 2 verschillende pakketten aan: een pakketreis met vliegticket en zonder vliegticket. Onderstaande is inbegrepen bij de pakketreis, de optie zonder vliegticket bestaat uit hetzelfde, maar uiteraard zonder vliegticket. 

 • Vliegticket

 • Accommodatie (luxe, ruime villa’s)

 • Uitstapjes:

  • Monkey Forest

  • Watervallen

  • Tempels

  • Rijstvelden

 • Feesten/evenementen:

  • Bakboord (groot feest op een boot voor 250 pers.)

  • Clubavond (samenwerking met nachtclub)

  • Acoustic Night (live akoestisch optreden van locals)

  • 2 grote feesten in de villa’s 

  • Single Finn (beach club avond)

  • Kleine borrels in de villa

 • Surflessen

 • Verrassingen

  • Escorts door lokale autoriteiten 

  • Vuurwerkshows

 • Transport

  • Te allen tijde drie 7-seaters met chauffeurs voor kleine ritjes 

  • Mini-vans met chauffeurs voor  lange ritten

 • SIM kaarten (10 GB internet voor bereikbaarheid en beschikking tot social media)

 • 4 keer ontbijt vóór de surflessen

 • LET OP: Naast deze 4 keer ontbijt, zit eten en drinken tijdens de reis niet inbegrepen bij de pakketreis! 

De pakketreis met vliegticket kost €1600 opgebouwd uit:

 1. Inschrijvingskosten: €150 

 2. Deelbetaling 1: €500​ ​        

 3. Deelbetaling 2: €500        

 4. Deelbetaling 3: €450        

 

De betalingen worden gedaan via Club Collect.

 

De pakketreis zonder vliegticket kost  €1100 opgebouwd uit:

 1. Inschrijvingskosten: €150 

 2. Deelbetaling 1: €500​ ​               

 3. Deelbetaling 2: €450        

 

De betalingen worden gedaan via Club Collect.

 

4. Garantie geregeld | VZR Garant
De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van de Richtlijn Pakketreizen (EU) 2015/2302. Hierdoor kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden.
Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Tante Jacobi Travels gebruik van VZR Garant. VZR Garant is een erkende garantieregeling.
Mocht Tante Jacobi Travels voor het einde van uw boeking in financieel onvermogen geraken dan zal VZR Garant, afhankelijk van de situatie, er voor zorgen dat u uw boekingsbedrag terugkrijgt, uw boeking kunt vervolgen of gerepatrieerd wordt. U kunt de voorwaarden van de garantieregeling vinden op de website van VZR Garant (www.vzr-garant.nl).

5. De algemene voorwaarden

Deze zijn hier te vinden: www.jacobitravels.sexy/voowaarden

Bij het inschrijven ga je akkoord en een betaalplicht met ons aan, waar je goedkeuring geeft om de overige deelbetalingen bij je af te schrijven. ​

 

Heb je nog vragen of wil je meer info? Stuur een berichtje naar @JacobiTravels op Instagram en we zullen ze met alle liefde voor je beantwoorden! 

 

Xx je favoriete tante’s

VZR-garant_RGB.png
bottom of page