top of page
ern-gan-bUvmhwQ-gsw-unsplash.jpg

REISDIENSTEN

Welkom op onze pagina Reisdiensten. Bij Jacobi Travels zijn we trots op het aanbieden van een breed scala aan op maat gemaakte diensten om de meest luxueuze en naadloze zakelijke reizen naar Bali te garanderen. Onze expertise strekt zich uit van het organiseren van verblijven in wereldklasse resorts en privévilla's tot het regelen van exclusieve culturele ervaringen en avontuurlijke uitstapjes. Met onze uitzonderlijke lokale connecties kunnen we zelfs privé politie-escorte regelen voor vlot transport over het eiland. Ontdek meer over onze uitgebreide reisdiensten die zijn ontworpen om onvergetelijke ervaringen te bieden aan uw klanten.

PREMIUM REIServaring

Ervaar luxe en gemak vanaf uw voordeur met Jacobi Travels. Wij regelen eersteklas vervoer, zodat uw reis thuis of op kantoor begint. Op Bali staan onze vlekkeloze vervoersdiensten 24/7 voor u klaar om aan al uw wensen te voldoen. Bij Jacobi Travels is geen verzoek te gek.

singapore_airlines_a380-1.jpeg
6P5A9629.JPG

persoonlijke, naadloze ervaring

Bij Jacobi Travels zijn we toegewijd aan het bieden van een op maat gemaakte ervaring die aan alle behoeften van uw klanten voldoet. Ons team van toegewijde reisexperts zal nauw met u samenwerken om op maat gemaakte reisroutes te ontwerpen, of uw klanten nu op zoek zijn naar een rustig toevluchtsoord om op te laden na een drukke conferentie of adrenaline-gevulde teambuildingactiviteiten te midden van het paradijs.

Topklasse accommodaties
en privévilla's 

Kies uit onze zorgvuldig geselecteerde selectie van eersteklas hotels, resorts en privévilla's, elk met topklasse voorzieningen, uitzonderlijke service en een idyllische omgeving om te ontspannen na een lange dag van zaken. Uw klanten zullen genieten van een privé-oase en in verbinding blijven met snelle internettoegang en ultramoderne zakencentra.

3. Chalina Estate - Overview.jpg
Image by Content Pixie

Voortreffelijke culinaire
lekkernijen 

Verwen uw klanten met authentieke smaken van Bali terwijl ze genieten van een gevarieerd scala aan culinaire ervaringen. Van gastronomisch dineren in gerenommeerde restaurants tot privé-barbecues aan het strand, onze all-inclusive pakketten zorgen ervoor dat hun smaakpapillen net zo worden verwend als zij.

echte VIP ervaring,
wanneer nodig

Bij Jacobi Travels begrijpen we dat sommige reizigers extra wensen hebben. Bijvoorbeeld extra belang bij veiligheid en efficiëntie tijdens zakenreizen. Daarom bieden we onder andere politiebegeleiding wanneer dat nodig is, zodat uw klanten een soepele en veilige reis hebben van de ene bestemming naar de andere.

6P5A9536.JPG
6P5A8474.JPG

Stimuleer de teammoraal en productiviteit van uw klanten

Bied uw klanten zorgvuldig samengestelde activiteiten en unieke excursies die niet alleen hun teams opladen, maar ook helpen om blijvende verbindingen te leggen. Geef ze de mogelijkheid om een gemotiveerde, cohesieve werkkracht te creëren die klaar is om de wereld te veroveren.

Exclusieve toegang tot het beste van Bali 

Geef uw klanten het allerbeste dat Bali te bieden heeft met onze exclusieve toegang tot topattracties, privé-evenementen en lokale ervaringen. Of ze nu geïnteresseerd zijn in het verkennen van oude tempels, het ervaren van traditionele Balinese ceremonies of gewoon ontspannen op ongerepte stranden, onze insider-kennis garandeert een werkelijk onvergetelijke ervaring.

Screenshot 2023-05-08 at 21.08.10.png

Verbeter uw zakelijke reisaanbod door samen te werken met Jacobi Travels. Neem contact op om meer te weten te komen over onze all-inclusive arrangementen en begin met het plannen van de ultieme bedrijfsuitjes voor uw klanten.

Laten we samen gewone zakenreizen transformeren tot de perfecte combinatie van werk en ontspanning, waarbij herinneringen worden gecreëerd die een leven lang meegaan.

bottom of page